Pages

2.9.11

Jika Hari- Hari Hari Raya

assalamualaikum,

tengahari tadi baru balik dari kampung. raya kali ni mungkin bersederhana saja sama seperti raya- raya tahun lepas. mulanya nak balik semalam sebab kereta abah mengalami kecederaan. kuikuikui 

tahun ni tak pergi beraya sangat pun cuma singgah singgah rumah saudara mara terdekat. duit raya pun dah tak banyak collect . maklumla, dah dewasa cantik. HAHAHA dulu comelote je . :O hihi

gambar pun malas nak haplod dekat fesbuk sebab macam tak menarik je gambar aku. dengan tak banyak kot ? tahun ni tak main bunga api puuun. takbest ! sebab bebudak kecik sibuk dengan game dekat i pad, i phone, laptop, ben 10, ultraman. alahai. tak heran der dengan mak abah kakak abang dah jumpa geng.

selalu tiap tahun aku buat open house. last year paling meriah sebab batch aku dari Integrasi Gombak ramai gila datang ! memang terbaik. dengan kawan2 lama dari sekolah rendah. tahun ni tak tahu la camana sebab semua orang dah start sem. belajar jauh- jauh.

dala, aku malas bebel banyak. ngantuk dengan mood yang tak seberapa ditambah dengan perasaan tak hingin nak masuk sem balik :'( meh aku tunjuk gambar siket okay :)

bermaafan. abah
bermaafan. emak
sedapnya makan
jalan- jalan raya dengan kanak2
makang lagey
kanak kanak tak reti duduk diam
cak cak. rumah makngah
bajet photoshoot raya
 

raya rumah Oteh. cousins
ha nah sape nak aku jadi driver dia ? :D

4 comments:

aiman said...

selamat hari raya.

kura said...

selamat hari raya lah oi :0

Anonymous said...

shawl merah kau cantik :) -wan

SyafiqaAzizan said...

Alololoooo comel bebnorr dia punya page (: