Pages

12.9.11

now it begins

assalamualaikum ! :D

haiiiii, kite dah dekat UKM ni. pejam celik pejam celik tup tap dah masuk tahun dua :O kite dapat bilik sorang wak. best tak ? best laaaaa, ruang untuk kite sendiri je tahuuu ? tapi fana dah xde. dia duduk luar. dah takde orang nak datang bilik, sebar gosip terbaru. dah takde teman nak pergi cafe cuci mata. eh bagus jugak tu ! KURANG DOSA ! haha bye fana :p dah takde kawan yang tunggu aku kat bilik pagi2 sebelum tunggu bas nak pergi kelas. kalau sem lepas,bilik sebelah je. dah kenal sangat kalau dia tutup pintu lepastu pakai selipar nak pergi bilik aku. "ha , ha. fana nak datang." hahaha

sekarang ade syida izan and nauwal dalam kolej ni hehe. 

haritu aku balik ahad pagi. sorang. aku drive. bawak baju2 je dulu. lagipun barang aku banyak tinggal dekat stor sini. nasib baik dapat bilik dekat dengan stor. kalau blok lain? naya aku nak ngangkut sensorang. Alhamdulillah. lepastu tengok, bilik sorang. yeayyy comel. then lepas zohor aku balik rumah sebab tak beli satu barang pun lagi. melancong sekejap ke Jusco Seremban sebab nak hantar naim balik poli PD. 10 malam baru gerak balik kolej.

hmmm tido tanpa mak dan abah dan hafidz. :( ceh mengada haha. harini dengan esok takde kelas. tapi gua tak balik bhai. ehem. haha bangga. tengok2 esok balik. tapi mungkin sebab nak amek kereta . ok dah bye :B

taraaaaa :D

6 comments:

kura said...

cantik bilik? ouch. haha

selamat berUKM!

Garang tp Cute said...

suke bilik awk..hehe.. so nice, sejuk je tgk.. :)

MasShahirra said...

study smart sis :) . jgn cuci2 mate . hehe

Syakir Aziz said...

comey je bilik ni. nnt panggil kamu kemas bilik saya boleh?

Syahirah Suhaili said...

comel nye katil ada love2 :D

A retarded kitty said...

kemasny abilik anak dara ni

kekeke