Pages

6.11.11

Tagged by Si Katak Kuning

Assalamualaikum, this is what we call takde kerja cari kerja. tengs Cik Katak Kuning


1. Ape tempat yang korang nak pegi sangat-sangat sampai terbawak2 dalam mimpi?
em ade je tempat nak pergi sangat tapi semua tak pernah nak masuk mimpi pun ?
maknanya xkan jadi kenyataan ke? haha tapi teringin nak pergi London & Paris

2. Name penuh korang ape? Nick name glamor ade?
Nurul Ain binti Azmi. nick name glamor Ain Azmi. eh glamor ke tu? 
hahahaha dari sekolah nama tu sebab ramai naaau ain :D

3. Puas hati tak dgn berat badan sekarang? Berapa?
puas je. berat badan ideal ni. hihi 46 la roughly. kot kot dah naik pulak ke kan

4. Gadget yang korang ade. List kan.
em tulis benda jela yeh malas nak tulis jenama . takut ada yang termenunjuk ke
henset
kamera
laptop
external keyboard HAHAHAHA
tu jela kot. aku pun tak ingat apa yg ade kat rumah

5. Gambar korang yang paling Cool.sila upload ^^
cool kan wa cakap lu
6. Cinta Pertama Bagi korang.
yang sekarang sebab nak yang ni jadi yang terakhir jugak.

7. korang layan Nasyid? Lagu paling minat?
layan ! :D Damai yang Hilang- Nowseeheart

8. Betulke orang cakap, dalam family mesti ade sorang yang berbeza@blacksheep? bg pendapat anda.
emmmm ramai orang cakap. tapi tah. macam biar je tak amek kisah sangat
sebab nanti kesian la adik beradik tu kite nak cakap dia blacksheep :)

9. Facebook Korang sekarang gambar apa?
banyak maknanya gambar ni
10. Korang rasa korang cantik?
MESTILA ! haaaaaaa nak kata aku perasan lettew. haha
cuma bersyukur dengan apa yang dianugerahkanNya Alhamdulillah.. :)

11. Perkara yang paling membahagiakan korang.
kahwin. 

ok meh tanya mereka ni 

  1. Korang suka tak tengok perempuan yang gedik ? Kenapa eh ?
  2. Berapa jam korang belajar sendiri di luar waktu kelas ?
  3. Selalu orang cakap semua baby comel. Ade tak yang korang tengok lepastu korang tak suka sebab dia tak comel ?
  4. Umur berapa korang kenal erti makwe pakwe ni ?
  5. Korang menyesal tak dengan jalan yang korang pilih sekarang ?
  6. Mana yang patut rasa lebih bangga. Orang yang ada kereta mewah tapi duit parents or orang yang ada kereta cikai tapi duit sendiri ?
  7. Untuk perempuan, suka tak mekap ? why oh why                                                                                             Untuk lelaki, suka tak perempuan yang mekap ? why oh why
  8. Korang mesti rasa rugi kalau tengok cerita melayu dekat wayang kan?
  9. Apa pendapat korang tentang perigi cari timba ? Ok ke tak ?
  10. Korang nak anak berapa ? haha
ha dah. sila la jawab. tetiba aku rasa soalan aku susah. hahaha pepandai la korang hihihihi. sesiapa yang rasa nak jawab dipersilakan . nanti bagitau aku eh , aku nak tengok jawapan korang. thank you :D bye

    3 comments:

    cintacoklatkapas said...

    tengs sayang! hihi:D

    Firdarena Firdaus said...

    AIN, da jawab dah..see see ! :D

    fathin bella said...

    ain, kite dah jawab! bace lah bace lah. heeee