Pages

27.11.10

baca ni!! TAKUUUUUUUT :'(

semalam aku pergi taman tasik cempaka dengan hafidz. kitorg main sepak2 bola sambil jalan lepastu kan ada sorg laki ni tegur masa kat jambatan, 'rajin eh layan anak' patu aku cakap la adik. ohhhh..  
ha tu jambatan tu
selalu kalau org tegur2 tu biasa la kan lepastu mestila org tu jln terus kan da xkisah pasal kite dah. tapi mamat ni die stay je jalan dgn aku main2 bola dgn hafidz jugak sambil jalan borak2. aku, 'apehaaaaal?? blah la.' (dalam hati jela) lepastu aku cam berenti2 die pun berenti. DUHHH bodoh gila mana ada org buat macam tu bangang. geram aku. dia ckp dia xlarat nak jogging, baru baik demam.
aku stop sini main bola ngn apiz. laki tu yg merah gemok tu
masa laki tu g amek2 bola yg tesepak jauh aku ajak hafidz blah g main. patu aku ckp, 'ok la nak balik, paking sana' then dia kata 'oh samalah saya pun park sana'. ALAMAKKK wth mamat ni. then aku jln laju2 patu stop. ajak hafidz main kat playground yang xmenghala ke tmpat parking kitorg la. patu aku terus je blah. laki tu tengok then senyum. aku angkat tgn je. JALAN LAJU LAJU LAJU. sambil tu aku tengok2 belakang takut dia follow.

playground
sekali memang betul weh dia follow. kali ni jogging pulak. kata xlarat -.- aku terus lari naik tempat mainan tu. mesti dia xkan naik punya. aku nyorok2 dgn hafidz. terus call mak. nak menangisssss :'( TAKUT. laki tu pusing satu tempat mainan tu patu xde dah. aku xnak jalan patah balik g tempat parking sbb mesti laki tu tunggu punya kat sana. mak suruh call wan husna , amek then bawak g parking. tapi xjadi sbb igt, naim ada.lagi dekat. naim dtg, jln dengan aku sampai parking. lepastu mmg terserempak lagi dgn laki tu. aku tunduk je xtgk punnn. takut. dia pun buat xtau. FFUHH selamat sampai. Alhamdulillah lepasni xnak dah pegi berdua je dgn hafidz. 
YEAAAAYYYY !!!!
p/s: oh sebelum tu ternampak adham tapi xsempat tegur sbb hafidz dah kat depan. :)) SORRY ADHAM

8 comments:

Anonymous said...

takotnye. scary betol laki mcm tu.haihs

Anonymous said...

takotnye. scary betol laki mcm tu.haihs

HaKim LeLaKi BiAsA said...

gila betul..hahaha..peminat la tu..peminat...

farah said...

huish.be careful la dear. =)

ain azmi said...

no. tu bukan peminat. ok farah i'll be more careful :))

Anonymous said...

ain..takot'y..

Wandoncha said...

baru nak jadik hero time tu :(

ain azmi said...

haha comel wan. grrr. mak xnak susahkan kau :)