Pages

26.11.10

Di Saat Aku Mencintaimu


tiba tiba aku rasa nak gelak guling2 sebab title post ni dgn gambar ni xde kena mengena pun dengan apa yang aku nak cerita. HAHAHAHAHAHAHA

sebenarnya nak bagitau korg apa aku buat masa cuti yang lama gila nak mampus dan cambest xseberapa ni.
  • bangun tidur bangun tidur (dudua pun lambat)
  • drive sana sini (konon je HEHE)
  • kemas rumah sepah rumah (fffuhhh, apiz la ni)
  • basuh baju angkat baju (lipat xnak, MALAS. jgn kutuk!)
  • main masak masak (guna dapur dengan bahan yang real :B)
  • jaga AMEERUL HAFIDZ (semua aspek haha)
  • online online online (tu pun da bosan -.-)
  • tengok TV (cerita ulang2 . bodo)
  •  makan angin (memang xde sbb aku bukan cuti sekolah)
  • DATING (mestila ! hari hari lagi)
SEPATUTNYA !!! aku kena buat..
  1. kerja Program Lonjakan Minda
  2. surat JPA
  3. baca buku (biar ready sikit sem2 nanti :P)
  4. pergi repair baju kurung
  5. mandi (sekarang ni la HEHE)
  6. cari pakwe lain. hmm
hari hari rasa bosan xde benda nak buat la, buat benda yang sama la. tapi xjugak buat2 benda yang aku patut buat tu. sekarang pun xde rasa nak buat hihihihi. PENATNYA mcm ni !! :( bye

9 comments:

kawan said...

'cari pakwe lain' ?
siapa pakwe skarang ?
ehehe :P

Aina Fadzila said...

aina pn borink yang amat kat umah sekang sampai rasa nak muntah darah dah >.<

ain azmi said...

kawan, pakwe sekarang Ameerul Hafidz hehehehehe. nak y=tengok x gamba dia :P

aina,,, tula pasal hish. xde melancong2 pun haha

kawan said...

ahaha. Ameerul Hafidz mmg la pakwe ain sekarang n selamenye. betol kan? =)

ain azmi said...

MESTILAAAAAAAAAAAAAA

kawan said...

ahaha. jage Hafidz tu elok2. smlm pon da bahaye taw. jgn layan org yg x knal. u tc also.

*kalau da jmpe 'pakwe baru'. jage dye elok2 jugak okay (^-^)v

ain azmi said...

:) mcm syapot je gaya

kawan said...

syapot??
;-)

ain azmi said...

HAAH