Pages

30.11.10

its all about you

basically, this post is about my journey until i am who i am now. (bodo2 je ayat? xtau laaa mcmana. sorry) there are nothing much to say since the pictures can tell a thousand words. :PP 

i was born in California, USA

my pre-school. TADIKA IXORA :))
:P meh nak story sikit. masa kat tadika ni, pengetua dia nama Teacher Mala. pagi2 van amek kat rumah, husband dia drive. kitorg panggil Uncle. i was active in my pre-school. akhir tahun je masuk bercerita la, berlakon la :P ada time dalam kelas kitorg boleh main plastesin. BEST lepastu kadang2 curi sikit bawak balik.
2 Cempaka
4 Bakawali
5 Bakawali
6 Lili
darjah 1 Melor xde gambar sebab majalah SEJATI jilid 1 masa kitorg darjah 2 :). darjah 3 Bakawali punya gambar xjumpa HEHE masa sekolah rendah aku rapat dengan Nur Adilla Kamarulzaman (besfreng). sebab kitorg sama sekolah agama jugak, Tahfiz Al- Madani. dekat sekolah agama aku selalu masuk nasyid hehehe. darjah2 6 mcmtu, aku rapat dgn Umar Faruq, Pojie dgn Din. sebab rumah kitorg dekat. :P siap main2 badminton lagi haha. COMEL gila aku ? :DD tapi, lepastu Umar pindah Terengganu. dah lost contact :( tapi sekarang jumpa balik dahh :B ohhh aku xaktif langsung dekat sekolah rendah.
1 Cendekia
2 Inovatif
3 Cendekia
my secondary school started at Sekolah Menengah Kebangsaan Jalan Empat. aku aktif sikit2 je. jadi librarian, masuk taekwondo. zaman ni aku cam relax2 je so xde banyak kenangan kot?. start form2 xrapat sgt dengan Dila sebab xsama kelas. form4 sama balik tapi aku pulak pindah :((
SBPI Gombak. sekolah terakhir yang memang aku paling happy kat sana sebab aku kenal lebih ramai org and lebih banyak kenangan. yela, hampir semua masa aku habis dengan diorg ni je. senior, junior mestila saling mengenali. tahu, at least sebab duduk satu bumbung kann. so xnak cerita banyak sebab nanti xde full stop. parah, HEHE. dekat sini korang taula aku rapat dengan siapa sampai sekarang pun walaupun, kitorg macam terpisah jugakla lepas sekolah. hihihi

KMM, H3P5
even dekat matrik ni setahun je, rasa macam lama sgt and xsabar nak keluar. xrindu sgt pun kat sini tapi rindu kawan2 je :) . roomates aku duduk jauh2 so lepas matrik memang xdapat jumpa dah :( tunggu jemputan kahwin jela kot. aku ramai sgt kawan kat matrik ni sebab mula2 aku kelas fizik. so dah ada classmates,dah kenal2 then masuk hayat, ada lagi classmates, kenal2 lagi. lepastu PRD jadi bendahari mestila kenal semua.
Nutrition, UKM Kampus KL
last one ! sekarang aku belajar sini. sama U dengan Wan tapi lain kampus . ceh nak selit jugak tu pasal wan. oh Dila dia dapat belajar kat US . lagi jauh :( serious dah lama xjumpa. em sambung balik. kena belajar 4 tahun. ingat masuk U rilek je tapi rupanya lagi susah wehh. lagi pack jugak. lepastu kena aktif. ffuh penatnya tapi aku xnak putus asa. sebab nak capai cita- cita. hopefully berjaya. Amin.. aku ada geng ronggeng la pulak kat sini. ha ni nak bagitau sikit. 2 hero melayu je dalam kos aku ni HAHA .

p/s: ni untuk kau, Umar. haha

5 comments:

Wandoncha said...

weh kat kelas 4B dgn 5B aku ada! carik ! hahahaha

ain azmi said...

yela masa darjah 4 kan sama kelas !

UMAR FARUQ said...

oitsss... mane gmba aku? heheh..

ain azmi said...

ada. dekat 6 LILI hahaha

ila.bell.nabila said...

ain! muah! :)