Pages

14.1.11

tabik sepering banyak2

hahahahaha aku xtau apesal aku sgt berbangga dgn diri ku ini sbb berjaya melawan nafsu balik sampai rasa nak tulis banyak2 kali kat blog ni haaaaa. hehehe baca jela korang oooii :) 

lepastu ni lagi nak berbangga sebab xkeluar pun harini. 1 hari duduk bilik! tapi xbelajar pun hahaha. ehhhhh tapi buat kerja HAAAAAA. xterkata kau. malam ni kita belajar okayyy ececeh. 

lagi kan. esok nak keluar ke tak eh? hmmm, xdapat nak berfikir. Nauwal dgn Izan xtau la jadi ke tak nak g ice skating kat sunway. Roy, Nisa, Fakhri pulak nak g WANGSA WALK tuuuuuuu. xtau nak pergi mana satu. last2 xkeluar pun esok. sbb mls. transport susah je macam? hehehe

eh tetiba rasa nak balik rumah mama. hihihihihi. tp xpayahla. menyusahkan orang jela pulak. kalau mama baca ni, kalau dia kate. 'dtg jela kakak. mama or anak amek.' then baru ain pergi eh mama. xminggu ni, minggu lain HAHAHA. dahdah, jangan nak pening sgt baca ayat ni =.= hihi

jap ehhh, nak main solek2 jap dah duduk sorg2 kat bilik ni hihihi. SABAR JAP.

tenot ni tenot ni. berangan sorang2 dalam bilik. siap solek2 lagi :8) jangan la kutuk :(

11 comments:

Aina Fadzila said...

alolololo comel je ain ni :) ♥

Husna Ismail said...

hehe.
kak ain...
comell gambar :)

ain azmi said...

hahahahaha lawak je. memalukan dr sendiri :D

Umar Faruq said...

aku suker 2nd last n yg last.. sgt innocent!! comeyl!

ain azmi said...

hahaha aku mmg innocent punnn :D

Wandoncha said...

ain comel sgt kauuu! selendang pon sume cantik , mekup pon . mekup kan!!

ain azmi said...

ehem wan ! mana blh make up kau. nnt kau cantik sgt GRRRR. aku pakai eyeliner, bedak dgn lip ice je wehhh. semua blh buat haha

Wandoncha said...

oh yekeeeeeee ala letak la eyeshadow dgn blusher hehe rindu nya :(

ain azmi said...

tu xdeeeeeeeeeeee. nnt la beli hahaha. rindu kan?!! tauuuu.. :P

Firdarena Firdaus said...

oooooo da nmpk ain xde glasses.CHANTEK ! :D

ain azmi said...

hehehe daren :D