Pages

14.2.11

biar betul !

BIAR BETOL WOI ! eh, assalamualaikum :)

semalam aku baru je tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah. yeee aku tahu aku ketinggalan. aku xnak tengok kat wayang bukan sebab takut tapi sebab aku malas nak tengok cerita hantu melayu dekat wayang sebab sangat rugi sebab xtakut langsung ! =.=" namun, memandangkan ramai yang cakap cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah (cakap gaya mcm dlm iklan tu) ni lawak gila, siap box office eh? eh yeke? so aku pun belila cd nyaaa. ori lagi. haaaaa

aleh2 aku tengok separuh jalan aku rasa sangat la xbest. sangat la bosan. macam tahla xtau nak kata apa. so aku pun tidur je xtengok pun. -___- lagipun aku dah tahu yang Kak Limah tu telepas dari hospital sakit mental eh?

dah lah tu je nak cakap, cerita tu xbest langsung kot bagi aku. hhaihh.

bye :)

3 comments:

einaa_akemi said...

ain,nak hantu kak limah...

Da Mezmerize said...

ok ap cite tu....well not most of it la...bt still funny rite...

ain azmi said...

xnak. xsuka jugak. memangla nak tengok sebab org ckp kelaka but still i didnt find its too funny sampai bestnya tengok kelaka gilaaaaaaaaa !! hehehe ala biasa la lain org lain pndpt and taste :)

ok ainaa. nnt kite bwk cd dia hehehe