Pages

23.5.11

Saya Nak Menang Kamera Digital Atau Wang Tunai Dari Fitirihadi.com

Assalamualaikum

setelah sekian lama xjoin apa apa contest tetiba ternampak FITRI HADI buat contest. hadiah lumayan hehe. memang aku dah ada kamera tapi mana la tahu kot2 menang bolehla bagi kamera tu kat adik kaaaaaaaan. (tetiba macam akak yang baik pulak. ehem) okay xnak cakap banyak. jom la ramai2 join contest ni. senang je nah baca dan teliti dan fahami poster ini okayh. klik kat poster ni untuk ke entry tersebut di page penganjur :D

okay this is what aku akan pertaruhkan untuk contest ini hihi

well, aku rasa gambar ni gempak hehe
to Fitri Hadi, i just wanna try this contest because it seems sooooooo interesting. see you soon. thank you :) hehe

2 comments:

Fitrihadi said...

hai awak.. Thanks sebab sudi join contest tak seberapa ni. hah sekarang boleh ar ajak kawan-kawan vote kat ALBUM CONTEST ni. Good luck!! :)

Fitrihadi said...

Eh awak menang RM10 ar.. tahniah hehe :)

http://fitrihadi.com/2011/07/keputusan-pemenang-contest-menang-kamera-wang-tunai/