Pages

18.10.11

weh weh

assalamualaikum.

tetiba je aku rasa nak update blog ni sebab aku tengah serabut ! tak perlu la aku ceritakan sebab kang tersalah cakap aku boleh memburukkan orang lain, or menyinggung perasaan orang lain walaupun sebenarnya tak berniat la kan. kang kot kot aku terburukkan nama sendiri pulop. lagi payah ! semua lari lajulaju xnak tengok blog ain lagi

2 minggu lagi aku nak midsem. good luck ain. and aku rasa sekarang semua U dah selaras kan, cuti mid term masa raya haji nanti seminggu. eh korang xtau ? SEBAB TULA KAU CUTI 4 BULAN HARITU ! ahaha. :p

eh dah la. tetiba tak tau nak tulis apa. aku nak bagi nasihat cintan cintun tapi aku padam balik sebab aku tak tau apa nak tulis. dengan aku pun fail bab ni. wakaka. nasihat aku, korang buatla pilihan yang terbaik. ceh tetiba -__-

ok la, semua orang. good luck dengan quizzes, tests. life and everything la yang korang rasa memerlukan luck. amekla luck aku bagi tu . :D

hai awak. ye, awak. :)

2 comments:

zatytastic said...

haaih.cuti mid sem kami time deepavali je kot.haiah.:(

Botak said...

selamat ber mid sem., hahahaha..