Pages

28.3.11

DAY 2

assalamualaikum. berjumpa lageyyyy.

okay. hari kedua program start pukul 7.30 pagi dengan aktiviti senamrobik. rush, am dengan lan yang in charge secara tetiba. HAHAHAHA kitorang xde idea pun nak buat macamana. last2 buat chicken dance dengan menari2 siket. lepastu ajak student laki naik atas pentas soh dorang buat apa dorang nak patu ikut. HAHAHA. BUT STILL !!!! students tak merungut, mengata (ek eleeee apela macamni, baik tak payah). malahan mereka ikut dan buat dengan sangat bersemangat. siap ade sound2 efek. support kwn2 yang kat atas. yang naik atas tu pun volunteer tahuuuuuuuuuuuuuuuu. sekali panggil jeeeee. haaaa nak tahu hebat ke tak sekolah dorang.

tengahari ade ceramah. petang kitorang buat sukaneka.

para sukarelawan
ewah ewah
i like to move it move it
mari berdansa
fasi pun semangat sbb diorang !
comel kan mereka !!
haaaaaaaaaaaaaa :))
fasi lagi laaaaaaaa hahaha
sejauh mana atas landasan :) selebet kan amin ? hahaha
fasi raf dan fasi am punya jambatan tergantung
lari dik lari ! hahaha
fffuuhh fffuuhhh
xde pun air ?? -.-
fasi pun nak gekkkkk
okay ! pada kemuncak sukaneka tu, budak2 ni dikumpulkan lepastu am marah diorang gila gila punya. aku pun naik cuak. student perempuan ada yang nangis2 haaaa. mesti korang xdapat bayangkan cane an? lepastu, dorang kena tunduk jeee. dengar kata ni. BAGUS. kitorang fasi- fasi ni, senyap2 amek baldi berisi air SIMBAH SAMA DIAAAAAAAAAA !!! wakenabeb lah sekali. hahahahaha. BEST GILAAA. comel gila bebudak tu tekejut lari2 hahahahaha.

tapi lepastu, yang aku ni sengal lembap sgt tak naik atas, kena simbah air dengan2 orang budak laki tak tau sape. siap masukkan kepala aku dalam baldi ! HAHAHAH sayang korang lebih la wehhh :)

malam tuu, kitorang makan aiskrim sama2. yyyuuummm yyyuuummm hihihi. tengok jela gelagat mereka.





ok see you again in the next post :)

2 comments:

nur haslinda zainal said...

ainn !! wt kite sdey plus rindu kt dorg la ! wuwuu ):

ain azmi said...

issssskkk. kaaann ? kite pun sama