Pages

11.3.11

pasai tu laaaa

assalamualaikum :))

sihat ke korang semua. aku xtahu la apa perasaan aku sekarang ni. kadang2 sedih. kadang2 emo. kadang2 suka. kadang2 cinta. macam2. hmmm. but no matter what i feel as long as i'm happy. cehh tetiba nak speaking.

tertanya2 tak aku nak post apa? kalau korang bacalakan post aku jiwang2, cinta2 tu. memang aku tuju kat seorang tu je. entah apesal aku pun xtahu. aku xboleh nak buat apa.

aku suka dia, dia buat main2 je. aku jahat sikit dengan dia, dia kata aku kerek. aku baik sikit dengan dia, aku sakit hati. PASAI TU LAAAA aku kalau boleh xnak ada apa2 connection pun dengan dia. dari facebook, phone sampai la bersua.

bila kita tahu kita ada connection dengan dia, kita mesti nak tahu pasal dia kan? bila kita xde langsung connection dengan dia at least xdela sakit hati kan sebab kita tak tahu apa dia buat. apa perkembangan baru. bagi aku bagus macamtu. hmm

dah la malas cerita . aku pun bosan cerita sedih2 ni =.= byeeeeeeeeeee. YOU SMILE I SMILE :))

4 comments:

Da Mezmerize said...

tgk la gmbr yg ad tulis
"smile and i will smile with you" tu...

ain azmi said...

xnak

Da Mezmerize said...

eleh...dgn aq je sume x nk...x bek taw menafikannya...org tua2 kata....kalau kita selalu menafikan kebenaran..........nnti......hmmm...

ain azmi said...

-.-