Pages

1.7.11

harap awak suka

assalamualaikum :)

cuba teka awak tu siapa?
tadi kite jalan2 blog awak.
kite terbaca entry awak, dah lama dah pun awak post.
ade pasal kite.
kite perasan setiap kali awak tulis entry, mesti kekadang ade nama kite hehe.
kite bukan nak perasan.
tapi kite terharu awak ingat kat kite.
padahal kite bukannya baik sangat pun dengan awak. hmm
kite selalu buat awak terasa.
kadang2 buat awak sedih, maybe?
kite mintak maaf ye.
kadang2 kite lupa awak yang selalu tolong kite.
awak xpenah merungut.
kadang2 awak yang offer. haih
kite ingat dekat awak jugak hihi.
kite suka amek gambar dengan awak.
kite suka awak amek gambar kite. hehe
semoga kite bertemu lagi next sem ye.
takpela xsama bilik pun.
kite same kos.
awak belajar bebetul taw ! :)
doakan kejayaan kite bersama.
bye awak.

haha ! :D
ye aina, kite cakap pasal awak :D hehe bye !

6 comments:

fyezul said...

男だと思った >< 
いいエントリですよ。。
次のエントリもお楽しみにしている :)

eina_akemi said...

tak sedar pun dia post..
so suweeeet la gadis ni sorang...:)

ain azmi said...

ape fyezul !!!!

fyezul said...

translate gne Google Translate k ;)

ain azmi said...

okay hehehehehe. haah tak terfikir pulak

fyezul said...

:)