Pages

21.7.11

sayang Malaysia kan ?

assalamualaikum. hehe :)

nak minta tolong je sebenarnya. haritu dah cakap pasal ni. tekan je jangan memalu. so sebelum aku bergerak ke Chengdu, China menemani emak ku untuk melihat anak anak buahnya berjuang, apa kata korang click je link ni CIMA Global Challenge lepastu tekan VOTE FOR THIS VIDEO.

mudah aje, xpayah nak like2 page. yang penting korang sign in dah dengan fesbuk korang. tolonglaaaaaaaaaaa. sayang Malaysia kan ? tengok la, Malaysia nak lawan dengan 16 negara tu. haaa bangga tak kalau Malaysia kita menang ? ceh tetiba patriotik.

kemenangan bukan pada video ni. nanti dekat sana mereka akan membentangkan projek mereka begitu juga dengan negara- negara lain. cuma video ini bonus lah untuk mereka, kita dan Malaysia :)

kbai, dah lelebih muah.

3 comments:

shameel Iskandar said...

salam ain.
Bestnye ain nak gi china. tapi kalau tym winter lagi best. snow bertaburan kt great wall & summer palace

muhamad hanif said...

china ?


barang pirates banyakkan ?



HAHAHAHAHAHHAHA

ain azmi said...

dekat bangkok lagi banyak barang pirate la anip HAHA

shameel aritu pergi beijing pun masa summer. tapi great wall sejuk. naik2 time hujan hehe