Pages

12.8.11

aku suka

assalamualaikum

aku ni boleh la nak dikatakan suka pergi terawih. kerna,

a) nanti senang dah solat isyak. kalau hari biasa, lambat gila solat. lepastu kalau dah ngantuk lagi liat !
b) bukan senang aku nak pergi masjid semenjak dah tamat sekolah. time ni jela. dengan time raya haji.
c) dapat dengar tazkirah. serious dah lama setelah meninggalkan sekolah tercinta.
d) aku bukannya aktif melakukan ibadah sunat. so time ni la aku buat. yang lain tu, i should practice senanya hm
e) time ni lah aku tak sibuk dengan henfon. ku tinggalkan dikau sebentar. dikau tu henfon la weh, fakar pun terawih HAHA 
f) kau tahu tak solat tu eksesais ? korang ruku', sujud, jalan kaki siket pergi masjid tu dapatla kempiskan siket perot yang dah kembung berbuka. :p
g) kan bagus tu, takdela tengok tv je keje. online je keje. padahal dah puasa sepanjang hari . hoiiihhh

hah. tu jela yang mampu aku keluarkan. hehe

p/s: padahal balik terawih terus je capai phone lepastu duduk depan laptop. -___-


hah dah kata dah HAHA

6 comments:

Etong said...

hehehe wahh laptop pink. hehehe itulah nikmatnya bulan Ramadhan :) hye ain!

Anis Sy said...

kat skolah dulu dgr tazkirah, tp kalau lama sgt, mesti dah terbongkang mcm dugong kat belakang surau :D

ain azmi said...

@etong : kite suka pink ! :)

@anis sy : haah hahahaha,mcm2 rupa kat blkg tu ha. ni pun kejap je tazkirah.

Lily_Omar said...

hahahaha...lawak la! saya pon sama gak........balik trus bukak lappy!

ain azmi said...

hihihik ! suka suka

Botak said...

selamat menjalani ibadah puasa.. :)