Pages

25.8.11

Segmen Tempek dan Jelajah Blog

tagged by diela

first of all, nak sorry dekat diela sebab lambat gila buat entry ni. ingat tak sempat, lepastu baca fanpage storyfromtemoyo ada lagi 29 boleh join, so cecepat buat. siapa nak join click je gambar tu okay.

to temoyo :
saya join segmen ni sebab nak menghargai jasa baik adiela yang femes dan ramai follower tu kerana sudi mengetag. :) memang menjadi impian setiap blogger untuk mempunyai ramai pembaca , kenalan baru dan pengunjung bagi memeriahkan suasana blog masing- masing. so do i. jadi dengan itu, saya join segmen ni dengan harapan ianya menjadi kenyataan.

wow ! SEKEMA nyeeeee. hihihi. okthanxbye :) 

9 comments:

Syahirah Suhaili said...

waiseh..hehe..femes n ramai follower?? hekhek..maseh blogger picisan lagi kot..haha..tharu nie..mletop2 idong dah :D

Tem0yo said...

thnkzz sudi join..ajak lgi..msih bleh join lgi...gudluck k dear....^_^

MFI said...

adeh..ayat ko tu mmg macam nak mengampu habis..hahaha..mcm buat surat cinta la plak..

aiENFiEyQa said...

http://sayaluvvanilla3.blogspot.com/2011/08/contest-tempek-p.html

Garang tp Cute said...

hi... salam aidilfitiri..
saya datang dari segmen yg sama..
..jom jelajah bersama ^^ tQ

http://iloveded.blogspot.com/2011/08/segmen-tempek-dan-jelajah-blog.html

syerz eyryn said...

hye dear. . ryn singgah cnie dri segmen sme :))
nice blog ! btw, salam perkenalan dri eyryn !

mi$$ oZja said...

singgah sini and follow u derr..
datang dari segmen yang sama.
dont forget to follow me back!:)

ain dzaya said...

waaa...ramainyerr member2 ain yang juin segmen nie...byk saingan nieyh....hehehe....gud luck taw untuk semua....selamat berblogging ^^

shida'R said...

salam singgah..shida baru mula menjelajah dr segmen temoyo ;)

maaf jika terlewat ^_^

peace --> shida'R