Pages

22.8.11

blog jogging

assalamualaikum. 

aku terasa ingin melompat kegirangan sambil tido. HAHA . korang ingat tak , aku pernah join segmen AA. so AA dah promote belog belog yang join segmen ni. dia letak under negara- negara pulok. aku tak jumpa  lagi aku bertakhta di negara mana. 

tapi aku telah dengan bersemangat membuka semua negara dan menjelajah semua blog ! tapi tak habis lagi ni. baru habis 4 negara. 6 more to go bebeh. aku cuma sempat follow then tinggal jejak dekat shoutbox masing2. copy paste je ayat "hai _____ . bw. from AA's segment." kang kalau blog comel ke, aku tambah la belakang tu. yang takde shoutbox tu memula aku tulis dekat post dorang. lepastu aku dah malas. follow je. HEHE.

memandangkan aku asyik tekan button follow, mula lah keluar captcha tu. tah cane eja. tapi aku tetap menggagahkan jari jemari untuk menaip kod- kod yang mencabar. fffuhhh

lepastu baru aku tau, sebenanya boleh tekan button follow dekat navigation bar tu. haha noob nya aku.

nak baca entry sorang2 memang aku tak larat. nanti kite baca ye awok awok sekalian. lagi2 entry yang fresh fresh hehe.

ice breaking jap ayuh :

panggil je Ain.
belajar dekat UKM kampus KL 
tahun 1 nak masuk 2 sains pemakanan
20 tahun dah pun ni 
menetap bersama parents di Bangi
belum berkahwin

semua entry aku bahasakan kau aku. tapi kalau nak borak dengan orang yang baru kenal, selalunya kite guna kite awak. tapi kalau awak dah start kau aku, kite ikut je. haha tetiba rasa gedik. ok dah tu je for a start. selamat berkenalan :) 

3 comments:

izatty fatihah said...

waa rajinnye bw!
kte xde mse la sys
biasela bdk skola hehe :p

ain azmi said...

HEHEHEHE tula sementara tengah cuti ni :D

allisya said...

hai.. da follow awk lik :)

http://de5sdiarys.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html