Pages

27.8.11

mimpi buruk

assalamualaikum,

hihi dua hari lepas kan, aku mimpi takut sangat. aku dengan atin kot rasanya tah nak pergi mana tah macam event la. lepastu aku kena bawak bas. tapi aku berdua je dengan atin.

lalu jalan macam dekat bukit, bengkang bengkok sakit tengkok. dah la hujan, lepastu aku bawak bas huyung hayang taw, aku macam masuk2 lane bertentangan, silang- silang dengan kereta. -__-" hapeeeee, mingkin sebab jalan licin.

lepastu ade satu kereta ni memang aku tak boleh buatpe. bersilang dengan dia lepastu bas tergolek. tergolek dekat pokok je. lepastu dah cuak- cuak, aku dengan atin keluar dari bas. jalan kaki siket tetiba sampai satu tempat macam rumah.

dekat situ ade parents atin. HAHAHA tah mana2 mimpi aku kan ? hmm then parents atin taknak atin kawan dengan aku sebab drive macam orang gila. aku mintak maaf nangis2. dorang buat taktau. time ni atin dah hilang.

then tetiba orang UKM pulak datang disusuli abah dan emak. dorang macam nak bincang masalah aku yang drive berbahaya. mungkin boleh dibuang universiti. hahahaha. tapi abah bincang2, lepastu sign sign. then tak tau ape cerita.

mak pulak tah camana tengah pegang bakul, beli coklat. kahkahkah. tapi time ni, makcik aku tah muncul dari mana, cerita pasal dia terserempak aku dating *which is tak pernah pun . mak aku tetiba merajuk, taknak cakap dengan aku. hmm, aku kejar2, dia lari2. waaaaaaaaa taknakkkkkkkk !
http://www.emocutez.com

ok lepastu dah terjaga. pukul 11 pagi hihi. good morning . aku setiap kali mimpi memang terabur. kejap kat sini eh tetiba kat sana. tadi dengan dia lepastu kang dengan kau. eh ? haha kbai

p/s: tak dapat bayangkan nak bawak bas. tengok orang bawak bas pun takut.

4 comments:

ieyza afieyna said...

mimpi itu permainn tido.. hee

AzatLazat said...

hehehe
macam macam mimpi ye

MFI said...

kadang2 mimpi tu seronok..kita selalu lupa yang sebenarnya kita boleh mengawal mimpi kita, tapi seringkali kita membiarkan mimpi mempermainkan kita

ain azmi said...

ehekhekhek. haah main2 masa tido sebab tu mimpi muahahaha.

eh paan, aku selalu kot pilih nak mimpi apeeee. haha