Pages

13.8.11

Segmen Promosi Blog 500 Follower ke Bawah

 Assalamualaikum,

setelah sekian lama tak join apa apa saje la nak try segmen ni. tak payah nak suruh like2 kat facebook tu ha. kesian orang. ok dah abaikan yang itu. back to the topic.

to bloggers with less than 500 followers, i suggest u join lah segmen ni in case you memang nak follower ramai la kan. taknak sudah hehe :)

all you need to do is click the picture below and read the instructions okay sayang 
so ini hobi saya wahai AA :D

1) melancong bersama keluarga. yeay !
2) shop till drop hehe. shopping lah maknanya :)
3) menari ikut suka dalam bilik sorang sorang hehe

ok lah tu je taw AA. nak tag sorang je, atin.

23 comments:

syerz eyryn said...

hye dear ! ryn singgah cnie dri india :))
hehe . .salam perkenalan !
btw, sudaa follow cnie :)

haslinda said...

halooo... linda from australia bw here... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Ariena Hisham said...

Salam. Saya datang dari Switzerland melawat awak & follow perkembangan blog awak skali :) Jom follow blog saya pulak! Happy Blogging :D

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

Nanie Azwa said...

singgah dari segmen sama! dari dubai ke arab saudi :)

nice blog!

http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

FOLLOW AWAK^^

farhana hussein said...

hello there, singgah dari segmen sama! dari jepun fly ke arab saudi :)

nice sangat blog ni! :)

http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

FOLLOW AWAK! :)

Nur Saina (AntooUngu) said...

slm..hi, sy follow dr segmen yg sme,group korea.. jmpt dtg blog k.. ^^

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Anna said...

hi, bw kembali. thanks atas pujian itu. blog kamu pun comel, background yg simple & cantik! ;)

Azar Azlan said...

from mesir with love! hehe. singgah blog nie dan follow :) do back kay. very nice blog.
http://azarthegilagila.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

nadia fatihah said...

hai, jelajah anak bumi arab saudi. kite dari grup yg sama! hihi

nadia folo cni.

ade masa jom la melawat kite plak :D

http://mishnadia.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Miss Haza said...

Salam pkenalan.. dri NZ trus ke arab saudi.. :))
singgh n follow kamu..

http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

follow me back... :))

aten qylah said...

Salam.Aten singgah sini.Dari Mesir yepp :)

Kunjungan dari Mesir

azeelia azman said...

jenjalan sini lahh pulakk

:P

jehra hassan said...

hai da follow blog awk :)
jemput laa singgah blog sy plak k :)

http://myphotogarbage.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

IEQAH said...

salam..
ieqah bawak lori dari Arab Saudi dtg jnguk blog best ni.Yeay kita sama group
: Salam Perkenalan Dari Ieqah

ps: salam ramadhan ^_^

fierul said...

hai dtg mlawat sni :)
saya dtg dari australia ke ARAB SAUDI..
dtg sni nk tmbh kenalan . :)
segmen AA :)

jmput singgah ye :)
http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Nur Hanis said...

saya datang dari Jepun sambil follow awak sekali..

follow me back ya.. :D

bell shah said...

jln kaki dr NZ
:)
nk ygk blog n follow blog kmoo..
sudi2 follow me back.
bellsyg@yahoo.com

♥CIK IERA♥ said...

singgah dan follow dari korea... >.<

AzatLazat said...

hai singgah dari segmen yang sama
dari group korea
jemput singgah ye

http://kederatmuda.blogspot.com/

Garang tp Cute said...

vroooommm!!!pon pon...saya datang dari brazil..
jenguk blog awk n trus follow..
follow me back k.. tata

http://iloveded.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Mya said...

salam belogwalking =) sy dari group mexico dtg travel ke singapore (group belog ni) =D

salam raya dan jum follow2! btw, nice belog =DDD

::budak:: said...

slmt merdekaraya :)
singgah sini dr segmen yg same..jalan2 naek lori dr brazil :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

nabila azmi said...

hi2..done follow awk...=)..slm perkenalan ..sy dri team dubai=)